Bloguri, Bloggeri si Cititori

Hairstyles by MadaSey

Hairstyles by MadaSey

miercuri, 26 iunie 2013

Pas-cu-Pas coafuri impletite

     Cateodata comoditatea ne face sa trecem neobservate. Desi la majoritatea evenimentelor festive exista cineva anume caruia i se acorda toata atentia si admiratia (gen mireasa-mire, sarbatorit-sarbatorita etc.) asta nu inseamna sa iti prinzi parul intr-o simpla pony-tail si sa speri ca tinuta vestimentara va face toata munca pentru a fi remarcata.
     Din lipsa de timp si mai sus mentionata comoditate alegem coafuri simple la astfel de evenimente dar nu ne gandim ca uneori o simpla impletitura poate da o turnura neasteptat de spectaculoasa coafurii noastre.
     Iata cateva poze-tutorial care sa ajute in alegerea si realizarea unui hair-style de efect care sa completeze tinuta si care sa aduca numai aprecieri din partea celor din jur.

























Pentru mai multe idei intrati si pe pagina mea de facebook
    https://www.facebook.com/HairstyleBraides

Astept intrebari sau sugestii de coafuri atat pe acest blog cat si pe pagina de facebook.

luni, 17 iunie 2013

Parul tau ca accesoriu

In acest sezon, tendintele vorbesc despre opulenta. Fie ca ne raportam la croiuri supradimensionate sau la machiaje inedite, la piese basic accesorizate cu aplicatii pretioase sau la coafuri elaborate, designerii ne sfatuiesc sa ne condimentam fiecare aparitie cu un element statement. Cu alte cuvinte, look-ul nostru trebuie sa aiba un impact vizual, printr-o alegere personalizata de stil.
In noul tutorial Diva Hair, iti prezentam o coafura la granita dintre glam si romantic. Onduleurile lejere, cu aspect natural, realizate cu ajutorul conului, imprima o nota pretioasa acestui hairstyle, in timp ce abordarea arhitecturala  a suvitelor aranjate sub forma de floare confera o esenta romantica acestei coafuri.

Invata sa realizezi flori din propriul par, pas cu pas



Inainte 
Primul pas consta in formarea unei carari pe o parte, la alegere, din care vom selecta o sectiune in forma de triunghi.

Pe aceasta, o vom imparti in trei suvite egale, pentru a o putea impleti.

Vom aplica un spray pentru luciu, care are proprietatea de a netezi parul, atenuand, astfel, firele rebele. Impletitura este una clasica, spic, in trei suvite egale.




Pentru ca impletitura sa fie mai relaxata, vom trage de fiecare suvita, din partea dreapta a coditei obtinute.



Dupa ce am impletit suvita, vom folosi ace, pentru a o rula in jurul radacinei, iar varful il vom ascunde in interior. De aceasta data, nu vom folosi deloc agrafe, ci numai ace.



Vom alege o noua sectiune de par pentru a realiza inca o floare. Aceasta se va imparti tot in trei, dupa care se vor urma aceeasi pasi de la prima floare.





Dupa ce am obtinut o floare, vom aplica fixativ, pentru a asigura stabilitate si rezistenta acestei coafuri.

Nu uita sa camuflezi, cat de bine poti, elasticele de par, pentru a evita un aspect inestetic.

Poti face cate flori doresti. Noi am realizat trei. 


Restul parului poate sa ramana drept, dar putem forma si onduleuri mai definite sau mai lejere. Noi am optat pentru varianta de onduleuri foarte lejere, pentru a urma aceeasi linie romantica inspirata de flori, detaliul de rezistenta al acestei coafuri.


Putem realiza aceste bucle lejere cu un ondulator, insa, pentru a miza pe un aspect cat mai natural, am apelat la un instrument mai putin cunoscut, insa deosebit de eficient: conul pentru coafat. Procedura este aceeasi ca in cazul ondulatorului, insa buclele isi mentin un aspect liber, voluminos, fara definitie studiata.
Aceasta coafura este evidentiata si mai bine de parul cu suvite, deoarece conturul florilor este mai usor de observat. Modelul nostru are parul vopsit in stil ombre (varfurile si partea inferioara a parului sunt mult mai deschise la culoare decat radacina si calota), o tendinta preferata si de celebritatile hollywoodiene. 

La sfarsit, putem pulveriza spray, pentru stralucire.

Look final:


Nu iti fie teama sa iti folosesti parul ca accesoriu. Chiar si un outfit ultra-basic poate fi revigorat de o abordare extravaganta a unor onduleuri lejere sau a unei impletituri simple.